z5

Når der går hverdag og leverpostej i den, så er det en god ide, at få rystet fjerene og set noget nyt. Det gælder også for forholdet, der kan have godt af en positiv indsprøjtning af nye fælles oplevelser. Derfor kan du her læse 3 gode grunde til, at du skal fejre kærligheden med en dejlig kæresteferie til spændende storbyer eller en tur til sydens sol. Hvis du vælger sidste mulighed, kan du se mere på http://southern.dk/slap-af-sydpaa/.

ferieting

1. I kan hellige jer hinanden

Uden forstyrrende elementer, telefoner, der ringer, og fjernsyn i stuen om aftenen, kan I bruge al jeres tid på hinanden. En ferie er et dejligt afbræk, hvor ingen af jer skal afsted på arbejde, og I kan bruge dagen på at opleve ting sammen. I stedet for at jeres tid sammen skal gå med de daglige gøremål og husholdningen, så kan I bruge tiden på hinanden og jeres forhold.

Brug gerne muligheden for at komme ud sammen og få spændende oplevelser, der styrker jeres forhold. 

2. Få fælles minder at bygge videre på

Kæresteferier er en fantastisk måde at få kvalitetstid sammen, hvor I kan få helt nye minder i fællesskab. Fælles oplevelser giver gode minder, som I kan se tilbage på sammen. De fælles oplevelser vil binde jer sammen og skabe en fælles historie om jeres forhold.

Det kan være en god ide, at I husker at tage billeder af hinanden og eventuelt skriver jeres oplevelser ned i fællesskab. På den måde har I konkrete minder, som I kan nyde og grine af, når ferien for længst er ovre, og I er tilbage i de faste hverdagsrutiner igen.

par og udsigt

3. Kom ned i gear og smid hverdagsstressen

Ferier er tid, hvor der er afslapning, god mad og afslapning på programmet. Det betyder også, at du kan lægge hverdagens stress fra dig og fokusere på nuet. I nuet er der nemlig plads til spontanitet, og at kærligheden kan blomstre.

Det kan give mulighed for at snakke om drømme, visioner og fremtiden på en ny og spændende måde, når der ikke er forstyrrende hverdagsting. I kan komme ind under huden af hinanden og få et stærkere bånd.