z5

I denne digitale tidsalder så virker forhold og mødet med nye mennesker mere flygtigt end nogensinde. Et problem mange støder ind i er, at de har svært ved at navigere på datingmarkedet. Med alle de mange apps og usagte regler kan det virke uoverskueligt. Derfor kommer der nu et par gode råd, som forhåbentlig kan hjælpe dig videre i din jagt på den eneste ene.

Pas på dig selv og din partner

Når det kommer til at få en god oplevelse på datingmarkedet – uanset hvilken tilgang du benytter – så handler det først og fremmest om, at man bare er sikker i sit valg. Det betyder altså, at hvis man går i seng med sin date første gang man møder dem, så er det det man gør, og der behøver ikke at være noget stigma tilknyttet til dette.

Når man dater, har man ofte skiftende partnere. Nogle har en større udskiftning end andre, men for alle gælder det om at være godt beskyttet for kønssygdomme. Har man ikke lyst til at gå ned i supermarkedet eller apoteket for at købe prævention, så kan man købe det over kondomland.dk. Diskret levering og god beskyttelse – alt sammen for den bedste oplevelse på datingmarkedet.

Start samtalen på den rigtige måde

Når man swiper, trykker, liker – hvad som helst – på de mange datingapps, så er det første reelle indtryk man får af den anden person gennem samtalen. Hvis man har fået et match, og man synes, at vedkommende tiltaler en ud fra deres beskrivelse eller billeder, så lad ikke matchet vente.

kaerlighed

Det er ofte usagt, at manden skal være den første til at skrive, men i virkeligheden handler det om, hvem der tør tage initiativet til den første kontakt. Lad ikke dit match vente, men skriv straks.

Svarer personen tilbage, så sørg for at aftale en date snarest. Ellers er der nemlig stor sandsynlighed for, at samtalen glider ud i sandet.

Forbered dig til selve daten

Når man har fået aftalt en date, så er der kun forberedelsen, der står imellem jer. Her er det vigtigt at pointere, at der er absolut ingen formel på, hvordan man gør sig klar. Det vigtigste og mest essentielle er, at man føler sig godt tilpas i det man har på, og den udstråling man har.

Det bedste indtryk, man kan give på en første date, er at fremstå selvsikker. Ikke på en arrogant måde, men som et udtryk for, at man hviler godt i sig selv.