z5

Her kan du blive guidet igennem kviklån og almindelige lån. 

At låne penge i dag er noget helt andet, end det var for blot 20-25 år siden. Man kan tale om, at der er sket et helt epokeskift de sidste 25 år. Det skyldes, at det før i tiden var en noget bureaukratisk proces at skulle tage et lån. I dag er sagen imidlertid en helt anden. Det går langt hurtigere, og du behøver ikke at vente i voldsomt lang tid, før du kan tage dit lån. Altså er der tale om en positiv udvikling, som kun er kommet lånerne til gode. 

Pengebunke

Gokredit er en nemmere udgave af kviklån

Du har sikkert hørt om kviklån, men har du hørt om Gokredit? Det er en meget nemmere måde at låne penge på end kviklånet. Du står med fire muligheder, når du skal tage et Gokredit-lån: Du kan låne 3000 kroner, 4000 kroner, 5000 kroner eller 6000 kroner. Så er det sådan, at samtlige lån skal tilbagebetales, inden der er gået 30 dage, efter pengene er havnet på din konto. Hvis du låner 3000 kroner (som er det mindste beløb), skal du betale 625 kroner oveni tilbage. Altså vil det sige, at du skal betale 3625 kroner tilbage til banken. Du kan regne med, at der vil være 625 kroner i en art etableringsomkostninger. Det er årsagen til, at beløbet i alt kommer til at være på 3625 kroner. Hvis du omvendt låner 5000 kroner, har det en etableringsomkostning på 999 kroner. Det gør, at du skal betale i alt 5999 kroner tilbage, når der er gået en måned. 

Ny og god spiller på markedet

Gokredit er en god og ny spiller på markedet, som lånerne har taget godt imod. Det er de små beløb, der er blandt de mest populære, og når du kan få sådan en rente, der er overkommelig, så er det ganske okay for dig som låner. Lånet bliver navngivet som ”kviklån”, da det er de små beløb, der er tale om. 

Sedler

De almindelige lån

Når det kommer til de almindelige lån, kan du også tage små lån. Du kan lån penge helt ned til 100 kroner, men omvendt kan du også låne hele vejen op til svimlende 500.000 kroner. Der er altså tale om en difference, der er til at få øje på. Det giver dig rigtig gode muligheder, at du ved, hvad der er at vælge mellem. Det betyder, at du har mange gode økonomiske lånemuligheder. Det gode ved de almindelige lån er, at du kan have en lidt længere løbetid. Du kan betale pengene tilbage i alt fra tre måneder til ubegrænset. Den slags er ikke mulig, når du tager et Gokredit-lån, der skal betales tilbage, inden der er gået 30 dage. De almindelige lån er gode, hvis du synes, at du mangler noget her og nu og er sikker på, du vil kunne betale dem tilbage inden for en overkommelig periode. Det er dét, det hele handler om.