z5

Kernefamilien er drømmen for de fleste, men er det så helt det alligevel? Det er måske en lyserød sky i starten og hvor er det fantastisk at prøve, at skabe et nyt liv. Men når de prøvelser bliver ved med at være skuffelser, så kan det være meget svært. Det er specielt svært, hvis man går en tid igennem, hvor barnløsheden fylder meget i hverdagen. Der kan være mange grunde til, at man ikke selv er i stand til som par at få et barn sammen. Det kan være parret er af sammen køn eller at den ene eller anden har svært ved at undfange. Her kan du læse og lære meget mere om, hvor i kan finde den rette hjælp.

Læge

Her finder i Danmarks ældste fertilitetsklinik

Har i prøvet at få børn længe, er i allerede bevidst om, at det kan være svært for jer at få børn eller har i simpelthen behov for ekstra hjælp? Så kan i med fordel søge hjælp hos Danfert.dk. Danfert er Danmarks ældste fertilitetsklinik. I Klinikken finder du 3 læger der tilsammen har mere end 50 års ekspertise på området, du vil derfor være sikker på at du får den bedste mulige behandling. De er samtidig med dette certificeret af sundhedsstyrelsen i henhold til EU-vævsdirektivet. Derfor er du sikker på du får hjælp fra en klinik med høj faglighed, massere af viden og som er godkendt efter høje standarder. Et forløb med fertilitetsbehandling kan være svært, men det kan måske betrygge dig at vide, at denne klinik er den klinik, som ligger færrest æg tilbage og samtidig har de meget høje graviditetsrater pr. ægoplægning. Det er derfor en klinik med høj faglighed og en klinik der måske kan skabe et lidt større håb og mere tryghed for jer, der ønsker at skabe et familieliv sammen.

Kærlighed

Husk jer selv, kærligheden og parforholdet – måske i ikke får så meget tid til det i fremtiden

Intimitet på faste tidspunkter, kontrolbesøg, hormonbehandlinger og alt det andet det indebære kan godt være svært for et parforhold. Det er vigtigt at i også husker kærligheden til hinanden, det er jo ikke for sjovt at i prøver at få et barn sammen. Selvfølgelig har familielivet et helt andet gear når det gælder kærlighed, men det er jer som par der til at starte med skabte den og det skal i blive ved med. Derfor er det en god idé ikke kun at have fokus på den process i nu skal igennem, men også hinanden. Hvem ved måske i lige om lidt ikke kun kan tænke på jer selv, så gør det nu.