z5

Når du skal gøre dit hjem klar til den perfekte date, så er der flere ting, som du skal have styr på. Det er dog samtidig vigtigt, at du ikke gør alt for meget ud af det på en for tidlig date, da det kan komme til at virke for voldsomt på modparten.

Det handler mest om at skabe en hyggelig og hjemlig stemning, hvor der er plads til at slappe af og nyde hinandens selskab.

Især den lidt ældre målgruppe sætter pris på denne hjemlige hygge ved senior dating, og de bedste dates er ofte i hjemmet.

 

Tænk over indretningen

Dit hjem må meget gerne sige noget om dig som person, da det kommer til at virke interessant for din date. Så har i pludselig alt muligt spændende at tale om.

Lad derfor gerne billeder og portrætter stå fremme, ligesom du sagtens kan lade dine kæreste ejendele stå fremme. Det kan være ting, som du har samlet på dine mange rejser eller det kan være noget helt andet, som siger noget om din livshistorie.

Og ældre mennesker har ofte oplevet masser af spændende ting, og det er derfor meget interessant at komme i et sådan hjem. Tænk derfor alt dette ind i indretningen af hjemmet, så skal i nok få en hyggelig date.

 

Rent og enkelt

Der skal selvfølgelig være rent og ryddeligt i hjemmet, når din date kommer på besøg. Det siger noget om din personlighed, og at du har styr på dit liv og tager denne date seriøst.

Der behøver dog ikke være klinisk ryddet, det handler mere om at finde den gyldne mellemvej, hvor det er hjemligt og hyggeligt, men samtidig rent og ryddeligt.

Er du lidt af en samler, så kan det godt være, at du skal fjerne en smule af dine ting, da det ellers kan virke for voldsomt på din date. Som nævnt tidligere, så skal du dog ikke rydde for meget af vejen, da dine ting fortæller din livshistorie og indbyder til en god og hyggelig dialog med din date.