z5

Du har garanteret hørt, at du skal elske dig selv, hvis du gerne vil elske andre. Kærlighed er svært at få til at fungere, men det er arbejdet værd. Hvis du gerne vil have nemmere ved at elske, så kan du starte det vigtigste sted – ved dig selv. Læs mere her.

Hvorfor kan du være usikker?

Alle er usikre til tider, men det betyder ikke, at man ikke skal prøve at elske sig selv mere. Derfor er det også helt normalt at have ting, som man måske er usikker over. Det er tit ens usikkerheder, som gør det svært for én at elske sig selv. For at kunne komme videre til at kunne lide sig selv mere, så skal du faktisk kigge på, hvorfor du ikke kan lide dig selv. Det kan være, at du synes, at du ikke er køn nok eller sød nok. Det kan også være, at du føler, at du har store mangler.

Arbejd mod at forbedre sig selv

Det er umuligt at være fejlfri, og det er ikke nødvendigvis dét, du har brug for. Alle mennesker har mangler, og det er helt okay. Vejen mod at kunne elske sig selv starter med at lære at acceptere dem. Du kan også sagtens prøve at arbejde mod at forbedre nogle af de mangler og forbedre dig selv.

kærlihghed

At forbedre en selv kan gøre underværker for ens selvsikkerhed. At forbedre sig selv betyder ikke, at du fjerner dine mangler helt. Der er for eksempel nogle, som gerne vil være sødere mod andre. Det betyder ikke, at de aldrig kan være lede igen, men de kan sagtens arbejde mod at sige søde ting og vise, at de værdsætter deres familie og venner mere.

Find en, som elsker dig på trods af mangler

Når du føler dig klar til at have et forhold, så find en partner, som elsker dig for den du er. Det er spændende at være i et forhold, men det betyder ikke, at du skal tage det første og det bedste. At finde en, som er det hele værd, tager tid, og det er helt okay. Dem, der vil hade, hvis du fik lavet operation skæv næseskillevæg for at gøre din flotte og unikke næse lige, og en dag vil du måske komme til at have det på samme måde. Drømmepartneren er den, som elsker de ting, som du ser som fejl, mest.